Polders Rood! De Swingers club. Nu te koop of te bestellen

Na een zeer geslaagde boekpresentatie is deel 2 in de serie Polders Rood nu overal te koop of te bestellen. Wat een geweldige start heeft het boek gemaakt, de lezers en lezeressen die deel 1 al hebben gelezen waren vol verwachting. De avond heeft weer voor veel hilarische momenten gezorgd. Naast het boek waren ook de erotische artikelen te bezichtigen en te koop. De dames lieten zich niet onbetuigd en gingen massaal voor de massage producten. En het boek uiteraard! IK ben reuze trots dat er met zoveel plezier gelezen wordt en gesproken over het boek. De meest gestelde vraag was het is toch minstens net zo pittig als deel 1? Nou ik ben benieuwd naar de reacties want dit boek is veel pittiger! De titel raakt al aardig bekend in de regio ook door media aandacht. Polders Rood! Oja daar heb ik over gelezen en gehoord!
 Dat is voor mij helemaal fantastisch om te weten dat er nu al over gesproken wordt.

 

Deel 2 van de Erotische serie. Polders Rood!

Laatste Nieuws !!

20. okt, 2014

Boek presentatie Polders Rood! De Swingersclub

Het is bijna zover,de locatie is gevonden en het feest wordt voorbereid. Op woensdag 19 November 2014 is de presentatie van de zinderende erotische roman.
Polders Rood! De Swingersclub. Vanaf die dag is het tweede deel van mijn serie Polders Rood! Weer overal te bestellen en in sommige winkels voorraad verkoop.
Ik weet zeker dat mijn lezers en lezeressen weer zullen genieten van de erotische avonturen. Van Birgit en Bert Janssen.
Ook zijn er prachtige erotische speeltjes te koop van cristal helder materiaal. Een heerlijk verwen set voor hem en haar. Wat te denken van de schitterende bad spons met verstopte mini vibrator voor vele aangename bad avonturen. Beleef zelf wat Birgit ook samen met haar speeltjes meemaakt.
Op dit moment is Swingen erg actueel dat kun je zien aan de nieuwe tv serie. Nieuwe buren. De erotiek spat er vanaf net als in mijn boeken.
Het is vrij ongebruikelijk om twee!! boeken zo kort na elkaar uit te geven. Maar ja klaar is klaar. Dus naar de uitgever en het boek wordt al snel geproduceert. Dus gelukkig voor de Sinterklaas en de Kerst een schitterend kado om te vragen.
Aan de promotie zal het niet liggen. Op woensdag 29 oktober! Staan wij op de Lady's Night in de Chinemagnus bioscoop te Schagen.Er zijn nog een klein aantal kaarten beschikbaar maar vol is vol. Daar is het boek Polders Rood ! Vurig Verlangen te koop net als de speeltjes. Bij ieder boek wat verkocht wordt een leuke attentie geheel in de lijn van het boek.
Ook is op een enorme banner de cover van het nieuwe boek te bewonderen.
Dus het wordt weer een heerlijke warme herfst en winter met de boeken van Polders Rood!

Liefs Joanna Daalder

21. okt, 2014

Joanna Daalder

Belangrijk voor iedereen om te weten.
Nu ik mijn boeken heb voorzien van mijn auteurs naam wil ik dit voortaan ook op mijn website gebruiken. Dus denk nu niet waar is Joke gebleven! Vanaf nu zal ik al mijn schrijfwerk met Joanna Daalder ondertekenen.
Voor mijzelf niet zo vreemd omdat mijn geboorte naam Johanna is maar dat klinkt zo oudbollig. Daarom heb ik er een moderne versie van gemaakt.
JOANNA DAALDER.