Joanna blijft iedereen verrassen.

Het is nu 30 Juli 2015 er komt een journaliste van de krant bij me op bezoek. Ze wil een leuk stukje voor me schrijven over het afronden van mijn trilogie.

Na wat gezellig te hebben gekletst wordt het intervieuw gedaan en stel ik voor om een verloting te gaan doen bij mijn redactie nieuws. Dit om te kunnen testen of er mensen geeinterseerd zijn in een gratis boek. Nou en dat is gelukt hoor! De krant was nog niet uit of er kwamen al heel veel aanmeldingen binnen . De verslaggeefster stuurde me een berichtje dat er veel belangstelling is voor een boek. Maar liefst  15 excemplaren heb ik beschikbaar gesteld.

Nu is het aan hun om de personen te kiezen uit de aanmeldingen en dan worden de boeken daar aan afgegeven. Ik blijf het leuk vinden om mensen te verrrassen en dit soort acties te ondernemen. Laat ik nu maar afwachten wat de hele serie verder gaat doen bij het publiek.

Ondertussen ben ik heerlijk bezig met een nieuw boek, een boek waar ook heel veel humor inzit en natuurlijk erotiek! Dat zal wel altijd de hoofdrol in mijn boeken blijven spelen er is zoveel om te verzinnen dus ik kan nog wel even verder.

Lieve groet

Joanna

 

 

 

Polders Rood ! Deel 3 is gereed

Eindelijk is het derde deel van de Trilogie Polders Rood klaar. Het heeft wat langer geduurd dan de bedoeling was maar ik ben ontzettend blij met het reslutaat. Ook de Cover is weer heel mooi. Nu kan ik met een heel trots gevoel terug kijken op een mooi eindresultaat.

Wie kan het zeggen!!  3 boeken in 1 jaar te hebben uitgegeven. Voor een beginnend auteur een hele prestatie hoor ik dikwijls. En geloof me ik ga snel weer beginnen met een nieuw boek de inspiratie hiervoor borreld al lekker op. Maar dit wordt geen trilogie daar wil ik even niet meer aan beginnen, dat is toch een hele opgave.

Dit keer geen boekpresentatie zoals ik bij de vorige boeken heb gedaan. Maar een presentatie op een geweldige Lady"s Night in de JT bioscoop in Hoorn bij van der Valk . Daar worden 2000! dames verwacht dus een prachtige gelegenheid om aan een groot publiek mijn nieuwste boek te tonen.Ondertussen ben ik er aardig van overtuigd dat we het leven moeten vieren zolang het kan en daar ga ik dus ook voor.

Deel drie! Waar zal het allemaal over gaan in het laatste deel en hoe zal het leven van de hoofdrol spelers verder verlopen. Dus snel naar de boekhandel en lees de hete avonturen van Birgit en de rest van de personages.

Joanna❤

 

Deel drie van Polders Rood is in aantocht.

Deel 2

Lieve lezers en lezeressen.

 

 Wil je een stap verder dan.... Vijftig tinten grijs! ....Dan kom je al snel bij Polders Rood! Een erotische trilogie die niets aan de verbeelding overlaat.

Op dit moment ben ik druk bezig met deel 3 van de trilogie Polders Rood! De verwachting is dat half Juni het boek in de winkel ligt en gelijkertijd de boek presentatie wordt gehouden.

Het beloofd weer een spannend boek te worden en het is tevens het sluitstuk van de zinderende erotische trilogie. En dan ook nog met het vooruitzicht dat mijn boeken in het Engels vertaald gaan worden!! En dus ook in Amerika en andere Engels talige landen gelezen kan worden. Dit is een droom die uit komt, werkelijk nooit gedacht dat mijn boeken die reis zouden gaan maken.
Er wordt alleen maar positief over mijn schrijfwerk gesproken. Ja inderdaad het zijn heftige avonturen die er in de boeken worden omschreven. Maar zo loopt nu eenmaal het leven van de hoofdrol spelers. En er is een heel groot publiek die graag zulke boeken leest. Vooral de covers zijn glamoureus. Die verraden niet waar de inhoud over gaat dus die kunnen met een gerust hart via de toonbank gekocht worden. Maar nu moet ik nog meer! Aan de publiciteit gaan werken en daarom vraag ik mijn bezoekers van deze website en de lezers van mijn boeken om mijn site zoveel mogelijk op hun fb te plaatsen om promotie te vergaren. Zoals jullie kunnen zien is het bezoekers aantal op mijn website al flink gestegen maar het kan altijd nog beter! Laat ook een berichtje achter in het gastenboek en ik zal jullie een bericht terug sturen. Het zal toch prachtig zijn als mijn boeken net als Vijftig Tinten Grijs. Een enorm succes zullen worden. Het geeft me de motivatie om door te gaan met schrijven. Na Polders Rood!             

Tot zover een update van het project Polders Rood!

 

Lieve groetjes

Joanna

De hoogste tijd om te gaan schrijven!

Gisteren weer verder gegaan met boek nummer 2 van de serie Polders Rood!

Het valt niet mee om in de zomer periode aan een boek te werken, elke keer als het mooi weer is wil ik lekker op stap. Dus dan stel ik het schrijven maar weer uit. Ook hebben er hele nare dingen gespeeld, die mijn gedachten niet bij het boek konden brengen. Daar heb ik best moeite mee gehad. Maar nu ga ik er weer voor! Dus zoals gezegd lekker achter de laptop en gaan met het verhaal.

Het leven van Birgit en Bert wordt met de dag spannender. Ze beleven geweldige avonturen en zijn druk op zoek naar een geschikte parenclub om over te nemen. In die periode bezoeken ze  samen met Roos diverse clubs, in de meeste clubs gaat het er heel heet aan toe, maar het kan Birgit niet heet genoeg zijn. Ze heeft er geweldige seks! Met diverse partners.....soms met meerdere tegelijk. Haar man Bert laat zich ook niet onbetuigt en geniet net zo hard mee. Maar er is een persoon die  probeert Birgit via een list naar de SM ruimte te krijgen. Zal het hem lukken?

Meer verklap ik niet anders heeft een boek uitbrengen geen zin! Maar reken erop dat dit boek nog veel spannender wordt dan het eerste deel!

 

Lieve groetjes Joanna❤

 

 

 

 

 

Op naar de 20.000ste bezoekers!!!!

Op naar de 20.000 ste bezoekers!!!!

Wie had dat ooit kunnen denken, ik zeker niet.

Maar bijna zit ik op het aantal van 20.000 bezoeken aan mijn website. Vorig jaar eind oktober begon ik voorzichtig met het plaatsen van gedichten en spreuken. Dat sloeg zo goed aan dus binnen record tijd 5000 bezoekers . Tot ik de eerste 5 Hoofdstukken uit mijn boek plaatste om te kijken of daar animo voor is! Dat heb ik geweten ....de teller vloog omhoog.  Ik stelde telkens het aantal bij en inderdaad elke keer kwam ik daar weer aan. Nu ga ik dus voor dit geweldige aantal. En op verzoek zal ik dan maar snel weer nieuwe gedichten plaatsen.

Groetjes Joanna

 

Mijn boek in de vakantie top 10 !!!! Van de Bruna in Anna Paulowna
Dit is een kroon op mijn eerste schrijfwerk!
Bij binnenkomst in de winkel lagen een paar grote stapels met het boek..
Nou dan voel je jezelf echt wel trots hoor!

Hier een mooi stil leven van het boek met hoe toepasselijk rode pumps
De draagster ervan heeft zo een romantisch stilleven gemaakt.
De schoenen had ze speciaal gekocht voor de boek presentatie.
Ze heeft er een stuk op gelopen met hele zere voeten.
Stoer hoor MarliesπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜„πŸ˜ƒπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Alweer een hele blijde lezeres van Polders Rood!!
En zoals je ziet ook heerlijk mee op vakantie!!πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜„πŸ˜ƒ Kijk daar wordt ze toch blij van!!!

Deze dame is niet van vermoeidheid in slaap gevallen.
Nee! Ze ligt hier te dromen over het boek zei ze meπŸ˜„πŸ˜ƒπŸ˜‰Toen ze halverwege het boek was stuurde zij een berichtje met .
Ik ben nu halverwege. ....pffffff. Ik vroeg is het zo saai ?
Nee joh....geweldig antwoorde ze me πŸ˜„πŸ˜ƒπŸ˜‰πŸ˜‰

Hier de eerst man die mijn boek leest tijdens zijn vakantie!!
Kijk dat vind ik nou een stoere kerel!!!

Geweldig mooi promotie drankje voor mijn boek serie Polders Rood.
Het is een pittige shooter. Deze wordt uitgedeeld op mijn volgende boek presentatie en op de Lady's Night waar we gaan staan.
Het wordt zo toch steeds leuker !!

Prachtig stuk redactie in noordhollands dagblad. Over mijn schrijvers debuut

Jawel, ik ben reeds begonnen met boek nummer twee. Een vervolg op het eerste boek.

De hoofdrol spelers uit deel 1 gaan nu verder in het nieuwe verhaal. Birgit en Bert Janssen beleven enorme avonturen. Hun leven heeft een drastische verandering ondergaan.

Eindelijk krijgt Birgit waarnaar ze zolang op zoek is!!!

Dit boek wordt nog stapje erotischer dan het eerste deel! Ik ben zelf enorm verrast hoe ze nu verder gaan!

Mijn streven is om het boek snel na het eerste deel uit te kunnen laten geven.

Titel van deel twee is.

POLDERS ROOD!!!

De Swingers Club!!

Contract getekend avontuur is begonnen!

Contract is getekend !! Voor de trilogie...  Polders Rood!

Het is nu helemaal een feit. Ik heb het contract getekend en nu afwachten wanneer het boek uitkomt.

Volgens de uitgever moet begin Juli haalbaar zijn. Een enorme gewaarwording is dit.

 

Er komt toch nog heel wat bij kijken voor alles rond is.

 

Maar mijn voorgevoel zegt dat het heel goed gaat verkopen.Veel mensen hebben mij al gevraagt, wanneer ze het boek kunnen kopen.

 

 Geweldig toch.

 

De uitgever heeft me in een email geschreven dat ze het manuscript met veel plezier!! hebben gelezen. En ze willen het graag uitgeven!!!

 

Nu afwachten hoe de vormgeving wordt.Spannend!!

Meer dan 10.000 bezoeken op mijn website! !!

Wat ben ik trots dat er zo goed op mijn website wordt gereageerd.

Ik ben heel druk met het schrijven van mijn  eerste boek.

Het wordt een flinke roman, nu wil ik iedereen vragen een berichtje met email adres achter te laten op de site

Dus op naar de 7000 bezoekers.

Ik dank jullie allemaal voor de belangstelling.

 

Lieve Groet Joke

 

Jippie !! Klaar met mijn boek.

4. feb, 2014

Manuscript inleveren van mijn boek

Vandaag is het 4 Februari 2014 tijd 12.00 uur
Ik ben nu klaar met mijn eerste boek.
30 Hoofdstukken heb ik geschreven ongeveer 230 pagina's
En wat is het leuk geworden.... ik ben reuze trots!
Ook al zou er weinig van verkocht worden.( wat ik niet verwacht)
Het feit dat ik een heus boek heb gemaakt vind ik super!!
Nu ben ik dus van plan om een vervolg op dit boek te maken.
Eerst de reactie van de uitgever afwachten.
Het aantal bezoeken aan mijn website geeft me goede hoop dat er belangstelling is voor mijn schrijfwerk.
Ik vind het wel jammer dat het pas begin Juli wordt uitgegeven .
Maar ja... geduld is een schone zaak .
Het enige wat ik morgen nog moet is een pakkende index voor op de achterzijde van het boek.
Zelf ben ik altijd reuze nieuwsgierig naar wat er in zo'n boek staat .
Dus ik moet de nieuwsgierigheid, van de mensen zien te prikkelen.
Maar dat gaat helemaal goed komen.
Want mijn boek bevat zeer veel..... prikkelende situaties! Haha.
Blijf mijn site volgen en ik hou jullie van alles op de hoogte.
Tot het volgende bericht.


Lieve groeten Joke

Opmerkingen

30.12.2013 12:25

nico jongkind

wat leuk dat je eerste boek gaat verschijnen,ik hoop dat je re veel van gaat verkopen
groetjes leida en nico

30.12.2013 12:27

joke

Ja dat hoop ik ook .
Groeten en allerbeste wensen voor het nieuwe jaar

04.11.2013 15:51

nico jongkind

hoi joke
wij gaan 8 oktober 2014 naar don vicente in benidorm met balkon
groetjes leida en nico

29.12.2013 16:54

Joke

Hallo Nico en Leida
Veel plezier in Spanje en leuk dat jullie mijn websit hebben bezocht

30.09.2013 17:11

Joke

vandaag weer enkele gedichten geplaatst